Matematik
valuta
22. juni 2017 af
shain
-
Niveau: 8. klasse
hvis jeg får at vide at 0,1500 $ er 1 kr. Hvad er så kursen?
Er det 100/0,1500?
dkk=kurs* fremmed v /100
dkk/f *100 = kurs
Kan man bruge denne til at regne kursus når man ved at 0,1500 $ = 1 dkk?
tak go dag
Er det 100/0,1500?
dkk=kurs* fremmed v /100
dkk/f *100 = kurs
Kan man bruge denne til at regne kursus når man ved at 0,1500 $ = 1 dkk?
tak go dag
Svar #1
22. juni 2017 af GalVidenskabsmand (Slettet)
Ja, det er rigtigt.
kurs = 1/0,1500 * 100 = 666,67
Skriv et svar til: valuta
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
