Matematik

Hjælp pls

29. juni 2017 af gladdk - Niveau: 8. klasse

hej jeg fik dette spørgsmål: 37 * 1,1 nogen der har en god metode ti at regne det ud? tak:-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juni 2017 af Mathias7878

Se evt: https://www.youtube.com/watch?v=B8QdW1JQq7c

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. juni 2017 af mathon

\small 37\cdot 1{,}1=37\cdot \frac{11}{10}=\frac{37\cdot 11}{10}=\frac{37\cdot (10+1)}{10}=\frac{370+37}{10}=\frac{407,0}{10}=40{,}7


Svar #3
29. juni 2017 af gladdk

den video hører ikke engang til mit spørgsmål:-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. juni 2017 af Mathias7878

Jo, den viser, hvordan man ganger med kommatal :D

- - -

 

 


Svar #5
29. juni 2017 af gladdk

haha det havde jeg slet ikke lagt mærke til - tusind tak:-)


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. juni 2017 af Mathias7878

Alternativt til #2

- - -

 

 

Vedhæftet fil:gange med kommatal.jpg

Skriv et svar til: Hjælp pls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.