Matematik

Green First Identity.

29. juli 2017 af Rossa - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Derude.
Jeg er lige begyndt at lære noget  om Green's first identity, men den driller mig med en opgave, som er mega vigtigt for mig.
Jeg har lige løst et problem ved at bruge Green's first identity, men nu møder jeg en problem, det forvirrer mig.

Green's First Identity er defineret som:
\int_D \nabla \psi \cdot \nabla \phi \ dV + \int_D \psi \ \nabla^2 \phi \ dV = \int_{\partial D} \psi \ \nabla \phi \cdot \textbf{n} dS
Eller:
\int_D \nabla \psi \cdot \nabla \phi \ dV = \int_{\partial D} \psi \ \nabla \phi \cdot \textbf{n} dS - \int_D \psi \ \nabla^2 \phi \ dV

Nu skal jeg løse for:
\int_{D} f(g) \ \frac{\nabla g}{|\nabla g|} \cdot \nabla h \ dV
Nu kan vi se, at der er en extra notation, som kan ikke relateres til Green's First Identity,
og det vil jeg løse.
Hvordan kan jeg sætte notationerne at passe sammen, da jeg har en  extra udtryk, som er f(g).

Skal man udvikle en Green's First Identity ?


Jeg er sikkerk på, at der er mange, der kan løse dette problem.

Jeg håber på, at I vil hjælpe med dette problem.

På forhånd tak.


 


Skriv et svar til: Green First Identity.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.