Kemi

Elektroder

08. august 2017 af MissGeek87 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er en første og anden ordens elektrode? Samt redox elektrode? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. august 2017 af mathon

første ordens elektrode:
                                            En elektrode ved hvilken en første ordens elektrodeproces foregår.

                                             \small -\frac{\mathrm{d} [A]}{\mathrm{d} t}=k\cdot [A]

anden ordens elektrode:

                                            En elektrode ved hvilken en anden ordens elektrodeproces foregår.

                                             \small -\frac{\mathrm{d} [A]}{\mathrm{d} t}=k\cdot [A]^2

hvor \small [A]_t er koncentrationen af en reaktant til tiden \small t.


Svar #2
08. august 2017 af MissGeek87 (Slettet)

Tak, kan det forklares mere med ord og hvad er en redox elektrode??


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. august 2017 af mathon

En redoxelektrode er en elektrode ved hvilken, der foregår en redoxproces.


Svar #4
08. august 2017 af MissGeek87 (Slettet)

Kan du også stave på hvad er fortydingsvarmen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. august 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #6
08. august 2017 af Soeffi

#0 Hvad er en første og anden ordens elektrode? 


Svar #7
08. august 2017 af MissGeek87 (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Elektroder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.