Matematik

Tangens i enhedscirklen?

12. august 2017 af Oxygennn (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, hvorfor er det nu at tangens IKKE er deffineret v. alle x værdier?  med andre ord hvorfor ser den således ud kurven og laver disse "hop"?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. august 2017 af janhaa

tan(x) = sin(x)/cos(x)

tan(pi/2) ikke def, fordi cos(pi/2)  = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. august 2017 af mathon

       \small Dm(tan)=\mathbb{R}\backslash \{\tfrac{\pi }{2}+p\cdot \pi \}\; \; \; \; \; \; p\in \mathbb{Z}


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. august 2017 af SuneChr

# 0  Nu spørger du til enhedscirklen.
Tangenten til enhedscirklen i (1 ; 0) vil være parallel med vinklens venstre ben.


Skriv et svar til: Tangens i enhedscirklen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.