Matematik

Lineære funktioner

18. august 2017 af CeciliaElgaaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Du skal opstille ligningerne for den rette linje, der går gennem punkterne:

Når x øges med 3 øges y med 7. Derudover går den rette linje igennem punktet (1;2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2017 af fosfor (Slettet)

2+(x-1)\frac{7}{3} = y


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2017 af mathon

              \small a=\tfrac{\Delta y}{\Delta x}=\tfrac{7}{3}

              \small b=y-a\cdot x

              \small \small b=2-\tfrac{7}{3}\cdot 1


Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.