Matematik

Valuta

23. august 2017 af Camilladamgaard1 - Niveau: 9. klasse

Bettina skal på skitur til Norge med nogle venner. Turen til Norge koster: 

Rejsen: 2900 danske kr.

Skileje: 350 norske kr

Lift: 700 norske kr.

Bettina regner med at bruge 500 danske kr og 1200 norske kr i lommepenge på turen. Hvad kommer turen til at koste Bettina, når kursen på norkse kr er 92,5?

Hvordan regner man det hele ud??? Tak på forhånd.;)


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. august 2017 af mathon

Brug
                 \small 1 \; n\; kr=0{.}925\; da\; kr


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. august 2017 af AngelOneOne

Hej,

((350+700+1200)\cdot 0,925)+(2900+500)=5.481,25 danske kroner

eller

\frac{(2900+500)}{0,925}+(350+700+1200)=5.925,68 norske kroner

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: Valuta

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.