Matematik

Sin(x)=0

24. august 2017 af NickNemeth (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen, der ved hvordan jeg skal løse denne opgave og argumentere ved hjælp af enhedscirklen og sinuskurven? 

Vedhæftet fil: Opgave 2.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2017 af SuneChr

1)  Tegn enhedscirklen. Start i (1 ; 0) og løb cirklen rundt modsat uret.
      En hel cirkelomgang svarer til Θ = 2π rad = 360º. Du ved, at et punkt på cirklen hedder (cos Θ ; sin Θ) .
2)  Tegn sin-kurven, y = sin x   for   0 ≤ x ≤ 2π
      For hvilke x er y = 0?


Svar #2
25. august 2017 af NickNemeth (Slettet)

Tusinde tak skal du have :) 


Skriv et svar til: Sin(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.