Matematik

Hjææælp lnx=ln3+ln4

27. august 2017 af alix0734 (Slettet) - Niveau: B-niveau

forståe ikke denne opgave, en der kan hjælpe 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2017 af peter lind

brug at ln(a)+ln(b) = ln(a*b)


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2017 af SuneChr

.


Svar #3
27. august 2017 af alix0734 (Slettet)

forstår ikke helt hvordan jeg skal regne det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. august 2017 af peter lind

ln(3) + ln(4) = ?


Svar #5
27. august 2017 af alix0734 (Slettet)

nårh tak for det


Skriv et svar til: Hjææælp lnx=ln3+ln4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.