Matematik

isoler variabel

27. august 2017 af Solzzzzz (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogle der kan hjælpe mig, jeg forstår ikke helt det med, at isoler.

S = V*T (jeg skal isoler t)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2017 af StoreNord

S = V*T \Leftrightarrow \frac{S}{V} =T                   eller omvendt                 :)

Jeg har bare divideret med V på begge sider for at få T til at stå alene (isoleret)


Svar #2
27. august 2017 af Solzzzzz (Slettet)

Tusind tak kunne du også hjælpe med disse to?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2017 af Mathias7878

#2. Vil du gerne isolere en af variablerne eller hvorledes?

- - -

 

 


Svar #4
27. august 2017 af Solzzzzz (Slettet)

Ja, skal isoler t, jeg har vedhæftet et billede.


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. august 2017 af SuneChr

# 0
Dit forehavende vil kun kunne lade sig gøre, hvis der optræder lille t i ligningen.
(Du skal have isoleret lille t, men som ikke optræder i ligningen).
I ligninger, funktioner og i andre sammenhænge er  a ≠ A, b ≠ B, c ≠ C, ... , t ≠ T, ... ,
Et lille t er lige så forskelligt som et stort T som en hest og en ko, set i matematisk sammenhæng.
 


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. august 2017 af Mathias7878

v = a + b*t <=> v-a = b*t <=> t = \frac{v-a}{b}

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
27. august 2017 af biebzzzz (Slettet)

Tak skal du have


Skriv et svar til: isoler variabel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.