Matematik

Produktreglen

30. august 2017 af MM2300 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen, 

Er der en enlig sjæl der kan hjælpe med at løse flg. opgave. 

Opgaven er vedhæftet 


Svar #1
30. august 2017 af MM2300 (Slettet)

#0

Hej allesammen, 

Er der en venlig sjæl der kan hjælpe med at løse flg. opgave. 

Opgaven er vedhæftet 


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2017 af PeterValberg

Bestem f'(x) ved hjælp af den generelle regel:

\left(p\cdot x^n \right )'=n\cdot p\cdot x^{n-1}

Indsæt x = 2 i udtrykket for f'

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2017 af mathon

                                      \small f{\, }'(x)=\tfrac{1}{3}\cdot 3\cdot x^{3-1}+2\cdot x^{2-1}-3\cdot 1\cdot x^{1-1}+0


Skriv et svar til: Produktreglen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.