Fysik

Massefylde

30. august 2017 af BSth10 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

massefylde for kobber er 8,9 gram pr cm3

massefylde for kul er afrum er 19,3 gram pr cm3

Hvis jeg har 3 kubikdecimeter af kobber og 3 kubikdecimeter af kul

hvormeget vil de veje


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. august 2017 af mathon

                                     kobber                                             kul
masse:                \small \left ( 3\; dm^3 \right )\cdot \left ( 8{.}9\; \tfrac{kg}{dm^3} \right )                  \small \left ( 3\; dm^3 \right )\cdot \left ( 19{.}3\; \tfrac{kg}{dm^3} \right )


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2017 af mathon


          da
                    \small 8{.}9\;\frac{ g}{cm^3}=8{.}9\;\frac{ 10^{-3}\; kg}{10^{-3}\; dm^3}=8{.}9\; \tfrac{kg}{dm^3}

                    \small 19{.}3\;\frac{ g}{cm^3}=19{.}3\;\frac{ 10^{-3}\; kg}{10^{-3}\; dm^3}=19{.}3\; \tfrac{kg}{dm^3}


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. august 2017 af Eksperimentalfysikeren

Er du sikker på massefylden af kul?

Hvad mener du med "afrum"?


Skriv et svar til: Massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.