Matematik

andengradspolynomium

30. august 2017 af hejvilduhjælpe (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et andengradspolynomium p(x) er bestemt ved

p(x) = 1/4x^2 -?? x + 2:

(a) Tegn grafen for p(x).

(b) Ls ligningen p(x) = 1/3x + 2.

håber nogen kan hjælpe:-D


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2017 af fosfor (Slettet)

Hvad betyder ??


Svar #2
30. august 2017 af hejvilduhjælpe (Slettet)

hov de skal slet ik være der


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2017 af mathon

          p(x) = (1/3)x + 2

          \small \tfrac{1}{4} x^2-x+2=\tfrac{1}{3}x+2

          \small \tfrac{1}{4} x^2-\tfrac{4}{3}x=0

          \small 3 x^2-16x=0

          \small 3x\left ( x-\tfrac{16}{3} \right )=0

          \small x=\left\{\begin{matrix} 0\\ \frac{16}{3} \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.