Kemi

Reaktionsskemaer for en amfolyt

01. september 2017 af annabella8971 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven lyder som følger:

Stof A er en amfolyt og findes i 3 former afhængigt af pH i opløsningen

Stof A = (C6H4)(NH2)(COOH)

Opskriv reaktionsskemaer, der viser dannelse af de tre former af A

Jeg ønsker gerne forklaring på besvarelse, da jeg simpelthen er helt blank på denne opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2017 af mathon

        \small \left (C_6H_4 \right )\left ( N{H_3}^+ \right )COOH

        \small \left (C_6H_4 \right )\left ( N{H_3}^+ \right )COO^-

        \small \left (C_6H_4 \right )\left ( N{H_2} \right )COO^-


Skriv et svar til: Reaktionsskemaer for en amfolyt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.