Matematik

Andengradspolynomiet

03. september 2017 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Er der nogen der kan hjælpe mig med at beregne den her opgave? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2017 af StoreNord

Find rødderne i ligningen (diskriminant-metoden).

Faktoriseringen er:       (x-r1)*(x-r2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. september 2017 af mathon

                \small x^2-2\cdot x\cdot 3+3^2 =0

                \small \small \left (x-3 \right )^2 =0

                

                  


Svar #3
03. september 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Andengradspolynomiet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.