Matematik

Differentialligninger HASTER

05. september 2017 af andreasen98 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, 

Nogle der kan forklare mig hvorfor eln(x) = x


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2017 af mathon

                   \small y=\ln(x) og \small x=e^y er hinandens inversfunktioner.


         


Skriv et svar til: Differentialligninger HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.