Matematik

lysår

06. september 2017 af madsg02 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvor mange km er 1010 lysår


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2017 af mathon

1 lysår = \small \left ( 2{.}99792\cdot 10^5\;\tfrac{km}{s} \right )\cdot \left (3{.}15569\cdot 10^7 \; \tfrac{s}{ aa r} \right )=9{.}46053\cdot 10^{15}\; km

\small 10^{10} lysår = \small \small \small \! \! \! \! \! \! \left ( 9{.}46053\cdot 10^{15}\; km \right )\cdot 10^{10}=\left ( 9{.}46053 \; km \right )\cdot 10^{10+15}=9{.}46053\cdot 10^{25}\; km


Skriv et svar til: lysår

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.