Matematik

the second derivate of implicty

10. september 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

3x^2+2y=5

hvordan finder man y``


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2017 af Mathias7878

3x^2+2y = 5 træk 3x^2 fra på begge sider

2y = 5-3x^2 divider med 2 på begge sider

y = \frac{5-3x^2}{2}

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2017 af fosfor (Slettet)

Mener du afledt mht. x?

I så fald:
3x^2+2y=5
y = (5 - 3x^2)/2
y''(x) = -3


Svar #3
10. september 2017 af Mie12345678 (Slettet)

hvordan kommer du frem til y`´(x)= -3


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. september 2017 af StoreNord

\\3x^{2}+2y=5\; \; \; \Leftrightarrow \; \; \; y= \frac{-3}{3}x^{2}+5          

                                        y'= -3x^{1}+0

                                        y''= -3


Skriv et svar til: the second derivate of implicty

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.