Matematik

angiv f(2+h) og f(-3+h) når f(x)=x^2+x

11. september 2017 af Sofiehanw (Slettet) - Niveau: B-niveau

efter at jeg har fået 4+h^2+4h+2+h,

skal jeg så skrive det til at blive 

 =h^2+5h+6

og skal man så sætte x ind istedet for h så den lyder

 =x^2+5x+6 ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2017 af mathon

          \small f(h)=h^2+5h+6

          \small f(2+h)=(2+h)^2+5(2+h)+6=

          \small f(-3+h)=(-3+h)^2+5(-3+h)+6=


Skriv et svar til: angiv f(2+h) og f(-3+h) når f(x)=x^2+x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.