Kemi

HJÆÆÆÆLP HASTER

11. september 2017 af gymelev2 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Er der nogen der kan hjælpe med flg. opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2017 af mathon

                \left ( 5{.}00\; L \right )\cdot \left ( 1139{.}4\; \tfrac{g}{L} \right )\cdot 0{.}20=V\cdot \left ( 1727{.}2\; \tfrac{g}{L} \right )\cdot 0{.}50

                V=\frac{1139{.}4}{1727{.}2}\cdot \frac{0{.}20}{0{.}50}\cdot (5{.}00\; L)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2017 af mathon

Den fremstillede syres 
molaritet:
                       c=p\cdot 10^{-2}\cdot \frac{\rho }{M}

                       c=20\cdot 10^{-2}\cdot \tfrac{1139{.}4\; \frac{g}{L} }{98{.}08\; \tfrac{g}{mol}}


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆLP HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.