Kemi

nogen der har styr på det her

13. september 2017 af tøsenkolding (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe os to tumper med dette spørgsmål. :( 

Fil vedhæftet :) 

Vedhæftet fil: kemi hjælp.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2017 af mathon

I finder de enkelte grundstofatommasser i u i Det Periodiske System:

       formelmasse:
                   \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! M(NaHCO_3)=SU\! M\left (\{1,1,1,3\}\cdot \{22{.}990,1{.}008,12{.}011,15{.}999\} \right )\; u=84{.}006\; u

       molarmasse:
                   \small M(NaHCO_3)=84{.}006\; \tfrac{g}{mol}

     


Svar #2
13. september 2017 af tøsenkolding (Slettet)

Tror vi har knækket koden, hvis jeg nu ligger den opgave ind gider du så se om det er nogenlunde rigtig det vi har lavet ?? :) 


Skriv et svar til: nogen der har styr på det her

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.