Matematik

y=x+1003??? HJælp

13. september 2017 af Louise1327 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg vil hører om der er nogen der kan hjælpe mig med denne her opgave?

Opgaven lyder: En linje har ligningen y=x+1003. Angiv linjens hældningskoefficient, og bestem koordinaysættet til linjens skæringspunkt med y aksen.

det vil være en stor hjælp hvis der var en som kunne hjælp!

:) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2017 af peter lind

En linjes ligning på formen y=ax+b har hældningen a her 1. Skæringen finder sted for x=0 så sæt x=0 i ligningen


Svar #2
13. september 2017 af Louise1327 (Slettet)

Når okay, tak for hjælpen


Skriv et svar til: y=x+1003??? HJælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.