Matematik

lingner

16. september 2017 af Shahdalban15 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan løser jeg denne? 

V= 333 gange t : a 
V er vindhastigheden målt i meter pr. Sekund 
T er tryksforskellen målt i hektopascal 
A er afstanden målt i kilometer 

Mellem et andet højtryksområde og et anden lavtryksområde 
Er vindhastigheden V = 25,9 meter pr. Sekund 
Og afstanden a = 450 kilometer 

• hvor stor er tryksforskellen t?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2017 af fosfor (Slettet)

gang med a=450 på begge sider, og
divider med 333 på begge sider


Svar #2
16. september 2017 af Shahdalban15 (Slettet)

#1

25,9 =33 gang t : 450 = 149850

er det  så svaret  


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2017 af Mathias7878

25.9 = \frac{333t}{450}

25.9 *450= 333t

t = \frac{25.9 *450}{333} = 35

- - -

 

 


Skriv et svar til: lingner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.