Matematik

Hvordan regner man 3/7 af 63?

19. september 2017 af rosiee (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Er der nogle af jer, der ved hvrodan man regner 3/7 af 63? 

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2017 af BjarkeHald60 (Slettet)

divider 63 med 7(nævneren) og gang derefter resultatet med 3(tælleren).


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2017 af mathon

              \small \frac{3}{7}\cdot 63=\frac{3\cdot 63}{7}=\frac{3\cdot 9\cdot 7}{7}=3\cdot 9=27


Svar #3
19. september 2017 af rosiee (Slettet)

Hvor kommer tallet 9 fra?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2017 af fosfor (Slettet)

63 / 7 = 9


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2017 af Skaljeglavedinelektier

\frac{3}{7}\cdot 63=\frac{3\cdot 63}{7}=\frac{189}{7}=27


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. september 2017 af fosfor (Slettet)

\frac{3}{7}\cdot63=\frac{3 \cdot63}{7}=3\cdot\frac{63}{7} = 3\cdot 9 = 27


Svar #7
19. september 2017 af rosiee (Slettet)

Tusind tak!!


Skriv et svar til: Hvordan regner man 3/7 af 63?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.