Kemi

beregning af n

24. september 2017 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: C-niveau

kan man sige at 0,000000551589201mol  er et svar til  beregning af n, når m((NH_4)_2 CO_3) = 5,3·10-5 g hvor M er 96.086 g/mol?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2017 af mathon

…man ville nok notere det:

               \small \small n=\tfrac{5{.}3\cdot 10^{-5}\; g}{96{.}086\tfrac{g}{mol}}=5{.}52\cdot 10^{-7}\; mol


Skriv et svar til: beregning af n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.