Matematik

Bestem ud fra linjens forskrift x-værdien når y er lig 6

28. september 2017 af Alexandravest (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej.

Jeg har en lille opgave, som alligevel undrer mig

opgaven er følgende : bestem ud fra linjens forskrift x-værdien når y er lig 6.

jeg er lidt itvivl om metoden siden jeg kun har en variabel at gå ud fra.

Tak for hjælpen på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2017 af mathon

Linjens forskrift:
                                   \small y=ax+b

                                   \small 6=ax+b

                                   \small x=\tfrac{6-b}{a}


Skriv et svar til: Bestem ud fra linjens forskrift x-værdien når y er lig 6

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.