Matematik

Maple og differentialkvotienten

28. september 2017 af anjakorsager (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sidder der nogen med kendskab til maple der evt kan fortælle mig hvordan dette skal stille op for at give et facit??

Se bilag.

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2017 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. september 2017 af mathon

Opgave 3:

                         \small f{\, }'(x)=e^{4x+9}\cdot 4                           


Svar #3
28. september 2017 af anjakorsager (Slettet)

mathon, også opgave 4 :D Jeg fatter minus af maple, men skal tilsyneladende bruge det den her gang.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2017 af mathon

                        \small \small g{\, }'(x)=3x^2\cdot e^{-x}+x^3\cdot e^{-x}\cdot (-1)


Brugbart svar (1)

Svar #5
28. september 2017 af mathon

                        \small \small \small h{\, }'(x)=\frac{2x\cdot \ln(x)-(x^2+1)\cdot \tfrac{1}{x}}{\left (\ln(x) \right )^2}


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. september 2017 af mathon

Opgave 4
                        \small P{\, }'(x)=1200\cdot \frac{-1}{\left (1+2{.}4e^{-0{.}1x} \right )^2}\cdot 2{.}4\cdot e^{-0{.}1x}\cdot (-0{.}1)=\frac{288e^{-0{.}1x}}{\left (1+2{.}4e^{-0{.}1x} \right )^2}


Svar #7
28. september 2017 af anjakorsager (Slettet)

Tusind mange gange tak for hjælpen ;) Endnu en gang ;)


Skriv et svar til: Maple og differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.