Matematik

lineær funktioner

28. september 2017 af 123emil123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har virkelig brug for hjælp med disse 2 opgaver for jeg er helt lost på dem, kan nogen please hjælpe?

Vedhæftet fil: yyy.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2017 af Mathias7878

Opgave 3)

En lineær funktion er en funktion på formen y = ax+b

a er hældningskoefficienten, dvs a = 3

b kan findes som

b = y-ax = 10-3*(-1) = 10-(-3) = 13

Dvs forskriften for f er givet ved

f(x) = 3x+13

Opgave 4)

Den kan jeg ikke hjælpe dig med at lave, da du skal selv skal tegne grafen

- - -

 

 


Svar #2
28. september 2017 af 123emil123 (Slettet)

tak mathias, du er sgu alright!:)


Skriv et svar til: lineær funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.