Matematik

Faktorisering af andengradsligning

29. september 2017 af 1stein (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogen der ved hvordan man faktoriserer denne ligning: 2x^2-8=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2017 af mathon

                      \small 2(x^2-4)=0

                      \small 2\left (x^2-4 \right )=0

                      \small 2\left (x^2-2^2 \right )=0

                      \small 2\left (x+2 \right) \left (x-2 \right )=0


Skriv et svar til: Faktorisering af andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.