Fysik

Hjælp til kræfter...

02. oktober 2017 af 1stein (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej folkens, jeg er lidt i tvivl om denne opgave. Håber nogen kan hjælpe!

Vedhæftet fil: Se igen på pigen.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2017 af mathon


Svar #2
02. oktober 2017 af 1stein (Slettet)

Ja men den var lidt svær at forstå, og jeg tror ikke det er det læreren regner med at vi skal komme med.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2017 af mathon

Det er netop det, din lærer forventer.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2017 af mathon

sammenhængen
                              når \small \alpha\rightarrow 90^\circ bliver \small \cos \left (90^\circ \right ) mindre og \small \frac{1}{\cos \left (90^\circ \right )} større.


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. oktober 2017 af mathon

korrektion:
sammenhængen
                              når \small \alpha\rightarrow 90^\circ bliver \small \small \cos \left (\alpha \right ) mindre og \small \frac{1}{\cos \left (\alpha \right )} større.


Skriv et svar til: Hjælp til kræfter...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.