Matematik

Hvordan udregner jeg dette?

02. oktober 2017 af macan (Slettet) - Niveau: 7. klasse

−8x2 −15x + 2 =


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2017 af Mathias7878

Er du sikker på, at du har skrevet det rigtigt op?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2017 af mathon

Det kan ikke reduceres yderligere.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2017 af Mathias7878

-8x^2-15x+2 = 0

?

- - -

 

 


Svar #4
02. oktober 2017 af macan (Slettet)

Ja, det er sådan det står i opgaven :( 


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2017 af Anders521

x=\frac{-b\pm \sqrt{d}}{2a}


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. oktober 2017 af mathon

                 -8x2 −15x + 2 = 0

       a = -8
       b = -15
       c = 2
       d = 289
       sqrt(d) = 17


Skriv et svar til: Hvordan udregner jeg dette?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.