Matematik

Trigonometri - Sin^-1?

02. oktober 2017 af Roxanna - Niveau: B-niveau

Hej Alle

Hvornår er det lige man skal bruge sin-1


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2017 af StoreNord

Når man kender en vinkels sinus-værdi  for eksempel               0.123      (ubenævnt)

så vil man måske gerne vide, hvor mange grader vinklen er.     7.06 grader


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2017 af SuneChr

y = sin x    og    x = sin- 1 y
er hinandens omvendte funktioner.
I hovedintervallet  x ∈ [0 ; π/2]   har vi
y = sin x    ⇔    x = sin- 1 y


Skriv et svar til: Trigonometri - Sin^-1?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.