Matematik

Harmoniske svingninger

04. oktober 2017 af Hejsavenner123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Det drejer sig om det første spørgsmål, jeg skal bestemme svingingens periode hvilket jeg går ud fra man gør ud fra formlen: 

T=2pi/b

Jeg kan bare ikke komme frem til hvad b er? jeg tager udgangspunkt i denne, er b så 1/24?

f(x)=A*sin(bx+c)+d

Vedhæftet fil: abc.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2017 af mathon

                      


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. oktober 2017 af mathon

                \small T=24


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2017 af mathon

detaljer:
                         \small \sin\left ( \tfrac{t-6}{24}\cdot 2\pi \right )=\sin\left ( \left (\tfrac{1}{24}t-\tfrac{1}{4} \right )\cdot 2\pi \right )=\sin\left ( \tfrac{2\pi }{24}t-\tfrac{\pi }{2} \right )

                         \small \omega =\tfrac{2\pi }{24}=\tfrac{2\pi }{T}

                         \small T=24

                          \small b=\tfrac{\pi }{12}


Svar #4
04. oktober 2017 af Hejsavenner123 (Slettet)

Tusind tak, nu giver det mening for mig!


Skriv et svar til: Harmoniske svingninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.