Matematik

isolere

05. oktober 2017 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

10=-1/100*M/1+10/100*960

hvordan man isolere M


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

10 = -M/100 + 96        træk 96 over på den anden side
-86 = -M/100               gang 100 over på den anden side
-8600 = -M                  gang med -1 på begge sider
8600 = M


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2017 af PeterValberg

# 0

Prøv lige at sætte nogle parenteser .... 
 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
05. oktober 2017 af Mie12345678 (Slettet)

kan man godt sige:

10=-0,01*m/1+96

-0,01M= 86

M=86/0,01

M=8600


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2017 af StoreNord

Parenteser er sådan nogen her:        (    og    )


Skriv et svar til: isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.