Kemi

syre

08. oktober 2017 af tøsenkolding (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan fortælle mig om det er korrekt ?? :) 

Vedhæftet fil: 18.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2017 af mathon

For en monohydron syre
gælder:
                                            \small n_{syre}=\underset{titrator}{n_{base}}

                                            \small V_s\cdot c_s=V_{NaOH}\cdot c_{NaOH}

                                             \small c_s=\tfrac{V_{NaOH}}{V_s}\cdot c_{NaOH}


Svar #2
08. oktober 2017 af tøsenkolding (Slettet)

der står jeg bare skal forklare, så ville bare være sikker på det, det jeg havde forklaret var korrekt??? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2017 af mathon

og man kan ud fra antal mL tilsat base beregne syrens formelle koncentration.


Svar #4
08. oktober 2017 af tøsenkolding (Slettet)

Okay skal jeg bare putte det ind, i det jeg har skrevet ?? :) 

F.eks på sidste linje???


Skriv et svar til: syre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.