Matematik

Hjælp til mat!

08. oktober 2017 af ejmeddig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen som kan hjælpe med opgaven på billedet? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2017 af Mathias7878

y = f'(x_1)*(x-x_1)+f(x_1)

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2017 af Mathias7878

eller

y = f'(x_0)*(x-x_0)+f(x_0)

hvor

x_0 = 1

- - -

 

 


Svar #3
08. oktober 2017 af ejmeddig (Slettet)

Tak, kan du også hjælpe med denne opgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2017 af mathon

  Tangenthældning:
                                    \small a=f{\, }'(x_1)

  tangentligning:
                                    \small y=f{\, }'(x_1)x+(f(x_1)-f{\, }'(x_1)\cdot x_1)
 


Skriv et svar til: Hjælp til mat!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.