Matematik

Hjælp til mat!

08. oktober 2017 af ejmeddig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen, som kan hjælpe mig med opgaven på billedet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2017 af Mathias7878

Find f'(x) og løs derefter ligningen f'(x) = 0

Tjek derefter fortegnsvariationen for f'(x)

- - -

 

 


Svar #2
08. oktober 2017 af ejmeddig (Slettet)

Hvordan finder jeg f'(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2017 af Mathias7878

Se evt:

https://www.youtube.com/watch?v=Oh3c7R1iJ-Y

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2017 af mathon

             \small f{\, }'(x)=\left ( \tfrac{x^2-2x+8}{\sqrt{x}} \right ){\, }'\cdot 0{.}95^x+ \tfrac{x^2-2x+8}{\sqrt{x}}\cdot \left (0{.}95^x \right ){\, }'


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2017 af mathon

hvor
                \small \left ( \tfrac{x^2-2x+8}{\sqrt{x}} \right ){\, }'=\tfrac{ \left (2x-2 \right )\cdot \sqrt{x}-\left ( x^2-2x+8 \right )\cdot \tfrac{1}{2\sqrt{x}}}{x}

og
                 \small \left ( 0{.}95^x \right ){\, }'=\ln(0{.}95)\cdot 0{.}95^x


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. oktober 2017 af StoreNord

-Skærmbillede fra 2017-10-08 20-24-52.png


Skriv et svar til: Hjælp til mat!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.