Matematik

----

08. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej sidder med en ret irrterene opgave som jeg ikke kan få løst

Har vedhæft et billede med opgaven og det er 2b jeg har brug for hjælp til :D

håber der er nogle der kan hjælpe 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2017 af Mathias7878

Vækstraten r kan findes som

r = a-1

hvor a er fremskrivningsfaktoren

- - -

 

 


Svar #2
08. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

er stadig ikke helt med kan du uddybe dig ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2017 af Mathias7878

r = a-1

a = 0.942

dvs

r = 0.942 - 1 = -0.058

- - -

 

 


Svar #4
08. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

den siger bare stadig forkert og prøvede nemlig lige os og regne den måde skrev ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. oktober 2017 af Mathias7878

Kan ikke helt se, hvad der står til sidst:

(angiv "i hvad")?

- - -

 

 


Svar #6
08. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

Der står bergnes i % 


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. oktober 2017 af Mathias7878

Prøv -5,8 %

- - -

 

 


Svar #8
08. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

fandt ud af det lige efter jeg havde skrevet procent -0,058 * 100 = -5,8%


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. oktober 2017 af Mathias7878

Nå, ja, ups. Godt du selv fandt fejlen ;)

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #10
08. oktober 2017 af StoreNord

Måske skal du bruge komma istedet for punktum. Måske afrundingsfejl.


Svar #11
08. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

mange tak for hjælpen :D


Brugbart svar (0)

Svar #12
08. oktober 2017 af StoreNord

Det var ikke mig. Jeg er helt uskyldig!            :)


Skriv et svar til: ----

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.