Matematik

--

08. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet) - Niveau: C-niveau

sidder med en opgave jeg brugte hele dagen på igår ? 

nogle der kan hjælpe 

vedhæftet opgaven 

Vedhæftet fil: mat.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2017 af Mathias7878

a = \sqrt[x_2-x_1]{\frac{y_2}{y_1}} = \sqrt[20-2]{\frac{3211}{349}}

b = \frac{y^1}{ax^1} = \frac{349}{a^2}

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2017 af Mathias7878

Så må du selv regne ud, hvad a giver ;)

- - -

 

 


Svar #3
08. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

jeg er sgu blank, kan slet ikke finde ud af det lige nu 


Svar #4
08. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

fandt ud af det taaak ;D


Svar #5
08. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

men kunne du måske hjælpe med opgave 3 


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. oktober 2017 af Mathias7878

a = 1.1312

r = a-1 = 1.1312-1 = 0.1312

Dvs. 13,12 %

- - -

 

 


Svar #7
08. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

stiller sikkert flere spørgsmål er nemlig ikke lige den bedste til matematik :D men taak


Svar #8
08. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

( 3,7) (19,10) har 2 nye punkter og skal lave en opgave som er ens og er noget til at skulle finde b og brugte formlen, men den siger forkert og denne gang skal svaret være med 2 decimaler 


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. oktober 2017 af Mathias7878

a = \sqrt[x_2-x_1]{\frac{y_2}{y_1}} = \sqrt[19-3]{\frac{10}{7}} = 1.02

b = \frac{y^1}{ax^1} = \frac{7}{1.02^3} = 6.59

- - -

 

 


Skriv et svar til: --

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.