Matematik

Hjælp til nspire please!!

08. oktober 2017 af ejmeddig (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen som kan forklarer mig hvordan man løser denne opgave i nspire??


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2017 af mathon

Tangentens hældning i \small (x_o,f(x_o))
er

                        \small \small g{\, }'(x)=3x^2-12x-12

                        \small \small g{\, }'(x_o)=3{x_o}^2-12x_o-12=-24

                                         \small {x_o}^2-4x_o-4=-8

                                         \small {x_o}^2-4x_o+4=0

                                         \small \left ({x_o}-2 \right )^2=0

                                         \small x_o=2


Svar #3
08. oktober 2017 af ejmeddig (Slettet)

Forstår ikke svaret

#2

                        \small g{\, }'(x)=


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2017 af Mathias7878

Gav dig faktisk svaret i sidste oplæg, du skrev

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1779499

- - -

 

 


Svar #5
08. oktober 2017 af ejmeddig (Slettet)

I know, men forstår ikke hvordan jeg skal få det ind i nspire :/


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. oktober 2017 af Mathias7878

Du behøves jo ikke at regne den i ti-nspire, hvis den kan regnes i hånden. Ellers kan du jo spørge din matematiklærer i skolen, hvordan den løses i ti-nspire. Jeg har selv brugt ti-nspire, men jeg har det ikke længere, hvorfor jeg ikke gider til at skrive en dybdegående forklaring, hvordan man gør osv..

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. oktober 2017 af StoreNord

Desværre er det nogen steder et krav, at man har sådan et dyr(t) dyr.
Men så er der vel andre i klasser, man kan kontakte. Ellers dukker der nok snart nogen op her.  :)

http://docplayer.dk/339613-Ti-nspire-cas-software-teknikhjaelp-for-begyndere-et-par-goer-det-selv-opgaver-plus-lidt-regression-og-statistik.html

Selv foretrækker jeg Geogebra.


Brugbart svar (0)

Svar #8
09. oktober 2017 af Anders521

#5

I know, men forstår ikke hvordan jeg skal få det ind i nspire :/

her er et link med N-spire dokumenter o.a.  som kan være hjælpsom.


Brugbart svar (0)

Svar #9
09. oktober 2017 af Anders521

Ups!

her er linket.

http://mat1.dk/noter.htm


Skriv et svar til: Hjælp til nspire please!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.