Matematik

Problemregning

09. oktober 2017 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Et skib sejler i 4 døgn og 13 timer med en konstant hastighed på 14 knob.

Beregn den udsejlede distance målt i meter.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2017 af mathon

       \small 14\;knob=14\;\tfrac{s\o mil}{time}=14\cdot \tfrac{1{.}852\;km}{time}=25{.}928\; \tfrac{km}{time}

Tilbagelagt distance i 4 døgn og 13 timer = 109 timer

      distance = \small \left ( 109\;timer \right )\cdot \left (25{.}928\; \tfrac{km}{time} \right )=2\, 826{.}15\; km


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.