Matematik

--

09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej, denne opgave kunne jeg godt opgave 1, men hver gang jeg laver de andre 2 gør jeg noget forkert hvad ? 

nogle der kan hjælpe

vedhæftet opgave

Vedhæftet fil: 1113.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2017 af Mathias7878

Benyt:

a = \frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}

og

b = y_1-ax_1

eller

b = y_2-ax_2

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2017 af fosfor (Slettet)

Husk parentes ved dobbelt minus:
0 - (-2)


Svar #3
09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

hvad hvis det hedder -4 - 2 hedder det så ( -4-2) eller (-4(-2))


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. oktober 2017 af Mathias7878

-4-2 = -6

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. oktober 2017 af Mathias7878

-4 - (-2) = -4+2 = -2

- - -

 

 


Svar #6
09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

kan det så være rigtig hvad jeg har gjordt her ? 

vedhæftet

Vedhæftet fil:e.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. oktober 2017 af Mathias7878

Er det b)?

I så fald

a = \frac{y_2-y_1}{x_2-x_1} = \frac{-4-2)}{3-(-3)} = \frac{-6}{6} = -1

og

b = y_1-ax_1 = 2-(-1)*-3 = 2-3 = -1

Dvs

y = -1x -1 = -x-1

- - -

 

 


Svar #8
09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

og jeg prøvet med den sidste også :D er der nogle der kan fortælle om det rigtig eller forkert det jeg har gjordt

vedhæftet

Vedhæftet fil:55.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #9
09. oktober 2017 af Mathias7878

Du laver en regnefejl ved udregningen af b)

Du bruger

b = y_2-ax_2 = -4-(-1)*3 = -4-(-3) = -4+3 = -1

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #10
09. oktober 2017 af Eksperimentalfysikeren

Hvis det er b) linie 2, er det rigtigt.


Svar #11
09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

til dit svar hvorfor -1x-1 da b er -7


Brugbart svar (0)

Svar #12
09. oktober 2017 af Eksperimentalfysikeren

#9 er rigtig. Jeg overså den fejl, #9 beskriver.


Brugbart svar (0)

Svar #13
09. oktober 2017 af Mathias7878

#8 er rigtig! :)

#11 b er ikke -7, men -1, da -4-(-1)*3 = -4-(-3) = -4+3 = -1

- - -

 

 


Svar #14
09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

jeg er ikke med mere kunne du ikke prøve og sætte det hele stykket op nu, for er forvirret nu :D


Brugbart svar (0)

Svar #15
09. oktober 2017 af Mathias7878

Er du forvirret, hvorfor det giver -1 og ikke -7?

- - -

 

 


Svar #16
09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

ja det er jeg virkelig meget forstår ikke hvordan du kommer til det 


Brugbart svar (0)

Svar #17
09. oktober 2017 af Mathias7878

Se udregningen i #9

- - -

 

 


Svar #18
09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

tak fandt ud af det :D 


Skriv et svar til: --

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.