Matematik

--

09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet) - Niveau: C-niveau

forstår ikke helt hvordan man laver en ligning med 4 tal

Vedhæftet fil: 54.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2017 af Mathias7878

a)

a = \frac{y_2-y_1}{x_2-x_1} = \frac{44.221-61.141}{2008-2006} = \frac{-16.92}{2} = -8.46

og

b = y_1-ax_1 = 61.141-(-8.46)*0 = 61.141

Dvs

y = -8.46x+61.141

b)

Indsæt x=4 i nd i y

c)

Sammenlign tallet funder i b med tallet oplyst i c.

 Hvis de lægger tæt på hinanden, kan modellen i høj grad bruges til at beskrive ejendomssalget af enfamilehuse og sommerhuse.

Hvis de lægger langt fra hinanden, kan modellen i ringe grad bruges til at beskrive ejendomssalget af enfamilehuse og sommerhuse.

- - -

 

 


Svar #2
09. oktober 2017 af sandraskibdal (Slettet)

b) er det y= 8.46 * 4 + 61.141 du mener 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2017 af Mathias7878

#2

Næsten

y = -8.46*4 + 61.141

- - -

 

 


Skriv et svar til: --

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.