Matematik

Lineær funktion

09. oktober 2017 af Haaaaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvorden løser man den slags opgave . håber nogen vil give hjælpe 

Vedhæftet fil: lineær f.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2017 af Mathias7878

y = mængden af solgt vin (målt i liter)

x = antal år

a = -22000

b = 334000

dvs

y = -22000x+334000

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2017 af Anders521

Du har sikker gennemgået lignende opgaver i undervisningen. Hvilke variable tror du der er tale om?


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.