Matematik

?

10. oktober 2017 af mikkel800 - Niveau: 10. klasse

45,000 deltagere

1 genstand = 33cl øl   

der blev drukket 250,000 flasker.

hvor mange gentande øl drikker deltagerne i gennemsnit?

svar. 14850

er d rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2017 af Mathias7878

Svarer en flaske til en genstand?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2017 af Soeffi

#0...1 genstand = 33cl øl = 1 flaske

Dvs. 45,000 deltagere drikker 250,000 flasker = 250,000 genstande. Man skal finde antal genstande pr. deltager.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2017 af Mathias7878

Gennemsnit = \frac{antal{flasker}}{deltagere} = \frac{250.000}{45.000} = 5.5

Dvs hver deltager drikker ca. 5,5 øl

- - -

 

 


Skriv et svar til: ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.