Matematik

?

10. oktober 2017 af mikkel800 - Niveau: 10. klasse

hvad literprisen for en stor fadøl 0,4 liter der koster 30kr og for en øl i flaske 33cl koster også 30kr


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2017 af PeterValberg

literpris = (1/0,4)*30 = ....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2017 af Mathias7878

Literpris_{fadoel} = \frac{30{kr}}{0.4} = 75 {kr}

og

Literpris_{oelflaske} = \frac{30{kr}}{0.33} = 90.9 {kr}

- - -

 

 


Skriv et svar til: ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.