Matematik

HJÆLP

15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Nogen der kan hjælpe med dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2017 af StoreNord

Der mangler vist nogle oplysninger om de to frysere.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. oktober 2017 af StoreNord

Du har vist beregnet momsen forkert i 4.1.


Svar #3
15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

Her er billed

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. oktober 2017 af StoreNord

--4.2.png

Vedhæftet fil:4.2.png

Svar #5
15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

Hvordan har du fået de resultat i 4.2

Brugbart svar (0)

Svar #6
15. oktober 2017 af StoreNord

Jeg har hentet 2 tal fra din fryser-brochure og divideret dem med hinanden.


Svar #7
15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

ER slet ikke med!!! Jeg tror virkelig jeg er dum for jeg forstår ikke noget af det...

Og jeg kan hellere ikke forstå fordan du får det beløb på moms i billedet


Brugbart svar (0)

Svar #8
15. oktober 2017 af StoreNord

Prøv at gange momsen med 4:  
                                0,3825 = 1.530    som er ialt-prisen


Svar #9
15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

kan ikke komme til det beløb som moms er


Brugbart svar (0)

Svar #10
15. oktober 2017 af Mathias7878

Moms = 25 % af det samlede beløb, dvs

1.5298*0.25 = 0.38245 kr

- - -

 

 


Svar #11
15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

#4

--4.2.png

Tak så lykkes det

men hvad så med denne hvordan kommer du frem til de tal som du har brug fra det andet jeg sendte


Brugbart svar (0)

Svar #12
15. oktober 2017 af Mathias7878

0,41?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #13
15. oktober 2017 af StoreNord

--


Svar #14
15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

#13

#9    Måske kender du ikke metoden i regnearket.
                   klik på moms-feltet
                   klik på lighedstegnet oppe ved editeringslinjen
                   klik på ialt-feltet
                   skriv      *
                   skriv    0,25
                   tryk på Enter

Ja men den er løste den første nu den har jeg fået styr på.

men det er den næste

med hvor meget den bruger osv


Brugbart svar (0)

Svar #15
15. oktober 2017 af StoreNord

321   og  790   står i opgaveteksten du sendte med Svar #9.

0,41 er forholdet mellem dem       321/790


Brugbart svar (0)

Svar #16
15. oktober 2017 af Mathias7878

I forlængelse af #15, dvs.den nye bruger 59 % mindre kWh/år

- - -

 

 


Svar #17
15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

#15

321   og  790   står i opgaveteksten du sendte med Svar #9.

0,41 er forholdet mellem dem       321/790

Men hvordan kommer du fren til de 321


Brugbart svar (0)

Svar #18
15. oktober 2017 af StoreNord

Electrolux       energiforbrug

Hvis du har en printer, kunne det nok betale sig at printe opgaven ud.


Svar #19
15. oktober 2017 af Emma2670 (Slettet)

#18

Electrolux       energiforbrug

Ja kan godt se det nu!!

Kan så ikke se hvordan jeg lave den der tabel med mdr med udgifter


Brugbart svar (0)

Svar #20
15. oktober 2017 af StoreNord

På samme side, men til højre er der nogle funktionsforskrifter for frysernes drift-udgifter. Dem skal du bruge. Den gamle fryser er nem nok.


Forrige 1 2 Næste

Der er 29 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.