Matematik

logaritmer

15. oktober 2017 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogle der ved hvordan man løser denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2017 af Mathias7878

f(x) = 3x^2+2*ln(x)

f'(x) = 3*2x+2*\frac{1}{x} = 6x+\frac{2}{x}

f'(2) = 6*2+\frac{2}{2}=12+1 = 13

- - -

 

 


Svar #2
15. oktober 2017 af benjaminamos (Slettet)

Tak for hjælpen, jeg forstår det nu!


Skriv et svar til: logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.