Matematik

Lineære 1. ordens differentialligninger

17. oktober 2017 af LasseJakobsen - Niveau: 7. klasse

\frac{dy}{dx}-y-e^{3x}=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2017 af peter lind

Brug panserformlen

y' + a*y+b= 0

y = -e-A∫aA*bdx hvor A er en stamfunktion til a


Svar #2
17. oktober 2017 af LasseJakobsen

Er e^{3x} så 'b' i dette tilfælde?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2017 af mathon

               \small y{\, }'-1\cdot y=e^{3x}

               


Skriv et svar til: Lineære 1. ordens differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.