Matematik

Ensvinklede trekanter, hjælp

17. oktober 2017 af saranielsen123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle kloge hoveder der kan hjælpe med denne opgave? Opgaven skal løses uden hjælpemidler. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. oktober 2017 af peter lind

AB er 3 gange så stor DE  derfor er AC også 3 gange så stor 3 gange så stor CD og BC er 3 gange så stor som EC


Svar #3
17. oktober 2017 af saranielsen123 (Slettet)

#2 Altså sådan her?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. oktober 2017 af mathon

     Ja.


Svar #5
18. oktober 2017 af saranielsen123 (Slettet)

Tusind tak for det :)


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. oktober 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. oktober 2017 af peter lind

|AD|=|DE|=|AB|

|EB|=|CE|

Det er jo ikke rigtig


Skriv et svar til: Ensvinklede trekanter, hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.